Calitatea se împărtășește. Vezi opinia clienților noștri

 • Vrei să faci niște sos italian adevărat, trebuie să le folosești. Puteți utiliza un blender sau un procesor de alimente pentru a le obține la consistența dorită pentru a le folosi pentru sos sau pentru oricare dintre rețetele dvs. Nu îți va părea rău că ai folosit aceste roșii de la Hortifruct, ei chiar fac o diferență mare în aromă față de orice le folosești.
  Claudia Parnac
  Utilizator casnic
 • Am folosit aceste roșii pentru a face toate sosurile mele de culoare roșie italiană de bază. Am primit întotdeauna recenzii rave cu privire la orice am făcut cu ei. Naturelo sunt cele mai bune și fac o diferență de gust, așa că nu mă deranjează să plătesc ceva mai mult decât pentru tomate obișnuite. 
  Florentina
  Roman stabilit Germania
 • Folosesc acest produs cel mai mult în fiecare zi. Varietățile de feluri de mâncare pot fi preparate folosind acest produs fără a sacrifica gustul și nici textura. Este eficient din punct de vedere al costurilor, poate rămâne în cămară mai multe zile fără a fi răsfățat și este ușor disponibil tot timpul. Calitatea este excelentă și, deoarece este deja decojită, ne economisește timpul în timpul gătitului. 
  Robert
  Colaborator horeca
 • Roșiile Naturelo sunt singurele roșii din conserve pe care le va folosi italo-romanul. Face un sos de paste fără greș și nu necesită adăugare de zahăr. Îmi place comoditatea de a le cumpăra .
  Rebeca Andone
  Casnica
 • Roșiile Naturelo de la Hortifruct sunt cele mai bune roșii cu gust de pe piață. O îmbunătățire excelentă pentru orice fel de mâncare care solicită roșii. Prefer acest brand decât alții care certificate din Italia.
  Lavinia Udrea
  Casnica
 • „Producătorii ne-au spus că sunt interesați să-și diversifice producția prin introducerea unor culturi cu valoare mai mare, care pot fi cultivate și în afara sezonului. Am văzut altoirea ca o modalitate posibilă de a-i ajuta să-și îndeplinească obiectivul cu producția lor de roșii. ”
  Alexandru Tamaduianu
  Companie Horeca

Mai multe recenzii pe FB


De generatii Hortifruct pune pe masa consumatorilor sanatate prin prospetimea produselor. Urmareste in social media activitatae noastra si ramai alaturi de noi pentru a prinde ofertele inteligente.


Verifica ultimele promotii

Companiile partenerilor nostrii de încredere

Vezi Hortifruct in social media

Urmărește activitatea noastra online pentru a primi cele mai noi informatii